dimecres, 30 de gener del 2019

Un cuiner ben elegant!

No hi ha regal millor que un davantal i un barret per algú a qui li agrada cuinar, Oi?
Això mateix deuen haver pensat els reis, que tot ho saben...




Aquest conjunt masculí de davantal i barret de cuina són un clar exemple. Els davantals d'home sempre són una mica més grans que els de dona. He triat una loneta negra amb un punt de brillantor que fa un conjunt molt elegant.

La sivella per ajustar al coll és quadrada i molt xula, i he posat cinta d'espiga força ampla per poder lligar-lo. Com veieu té dues butxaques amb negra i un retallet de roba igual com la del barret. Una al pit, i l'altre al costat dret. Posar-ne una tercera ja era excessiu. A més, també hi he afegit un cosit amb punt de creu de forma decorativa.

Per la resta, no té gaire més secret. A si, un petit secret és l'etiqueta... que em feia gràcia posar-la però de forma discreta... al ser blanca ressaltava massa, així que l'he amagat dins de la butxaca del pit, no sé si l'hauran trobat!



De conjunts com aquests ja n'havia fet algun altre any, però per a nens. Fer-ne un per a adult, era tot un repte! I crec que ha sortit força bé! Jo, al menys, he quedat molt contenta amb el resultat i el trobo molt elegant... d'aquells que et pots posar quan tens convidats a casa!

2 comentaris:

  1. Ha quedat molt bé i m'agrada molt la sibella per regular el davantal em sembla molt pràctica. Una abraçada

    ResponElimina
  2. Gràcies! Si, la sibella quadrada es molt xula! Gràcies pel teu comentari!

    ResponElimina