diumenge, 21 d’abril del 2019

You are de Queen

I aquest bolso per la Reina! La reina de l'alegria, dels somriures i de la festa! Hem celebrat el seu aniversari i ha rebut una bossa que pot fer servir per moltes coses. A més, per fer-la he fet servir una de les meves robes #12meses12telas de @marujadasdepeluchona.
Aquesta bossa està feta amb una combinació amb tons ocres i negres. La cinta de penjar és de cuir negre i té un acabat amb Strass que ara us explicaré. Per mi, una combinació elegant i pràctica.
 Com veieu, sobre la part negre que és de loneta negra, hi he posat un adhesiu tèrmic amb pedres brillants. La gràcia d'enganxar-ho és que cap pedra es mogui... per tant s'ha de planxar molt i molt bé... Ara s'haurà de veure el resultat amb el seu ús...
A la imatge també es pot veure la costura de reforç que he fet a la part superior de la costura.  Ho vaig aprendre en un curs de costura i, a més a més de quedar més bonic, reforça molt la unió de les dues peces.



A la part interior hi ha un altre tipus de roba, que vaig descobrir en un programa que és típica dels quimonos japonesos i que a més de ser molt fina és preciosa.

He et el tancament amb un imant petit i dins hi ha una butxaqueta que sempre va bé.

Per les que us pregunteu per a què és la cinta blanca, passeu a la imatge següent.













El meu toc personal a les bosses comença a ser un petit mosquetó per penjar-hi les claus i no perdre-les a la immensitat de la bossa... que tots sabem que quan va plena és un horror...











En definitiva una bossa que pretén ser pràctica, bonica i molt portable! Felicitats i no oblidis...
YOU ARE THE QUEEN!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada