dilluns, 21 de novembre del 2016

Un pessebre diferent!

A casa tenim un pessebre clàssic molt bonic pintat a mà amb molt de compte i tots els ets i uts... però aquest any, arran d'una visita se'm va ocórrer la idea de fer un pessebre per poder penjar, que ocupés poc espai que fos una mica diferent de tots els altres.


Sobre una base de cartró vaig anar enganxant tires de papers de tons blaus i verds per tal de fer el cel i el terra del pessebre. Aquest paper, com veieu és paper de Scrapbook que tenia a casa. Quan vaig tenir la base feta i ben seca vaig anar afegint els detallets.

Em faltava el naixement i els tres reis. Els dos grups els vaig pintar a mà i vaig anar afegint petites tires de washi tape brillants pels reis i més mates pel altres personatges.

Encara que a la imatge no es pot apreciar (és el que té fer les fotos amb el mòbil...) hi ha també algun detallet amb feltre, com el llitet del nen o alguna franja d'herba de sota dels tres reis.


Per acabar vaig posar un petit retall de tul groc com a herba de l'estable, que vaig fer amb cartolina i unes tires de cinta brillant com a cua de l'estrella que guiava als reis.

La veritat és que llueix molt i estic enamorada del resultat. T'atreveixes?

1 comentari:

  1. Queda super original... la veritat és que quan ens vas ensenyar la foto per instagram mai hagués dit que aquest seria el resultat! Una abraçada

    ResponElimina