dijous, 1 de setembre del 2016

Preparem el curs!

Encara estic de vacances però ja tinc el cap posat a la tornada a la feina! Feia molt de temps aquesta bossa per l'esmorzar.  La veritat és que no he tingut necessitat de preparar-ho fins ara ja que estava utilitzant l'altre bossa d'esmorzar sostenible que em vaig preparar fa temps i que he de reconèixer que m'ha anat estupendament...  (els podeu recordar cliclant a l'enllaç).











Doncs bé, he quedat encantada amb el resultat d'aquest que tinc nou per aquest curs. el tancament, encara que no es vegi està fet amb velcro. A més he cosit un tros de plàstic transparent per tal de poder-hi posar el nom (important si el donem als nens i volem que torni a casa). L'he fet amb tela plastificada i que es cus fantàsticament bé.

Li trobo totes les avantatges del món... si portes fruita a dins, quan acabes es plega perfectament bé. I si hi poses una carmanyola, no perds la forquilla si la carmanyola és petita, hi pots posar una ampolleta d'aigua amb l'esmorzar...



Com veieu no li he fet cap forro interior, perquè els tupers de fuita algunes vegades perden una mica i queda tot enganxifós. Així, amb una vaieta i una mica d'aigua serà de molt bon rentar. De totes maneres, aquesta meravella de roba es renta i queda perfecta!


A casa ha agradat molt, ja me n'han demanat algun altre, així que no tardareu gaire en veure'n altres models. Ara sí que ja estic apunt per començar el curs!

1 comentari: