divendres, 17 de juny del 2016

Arri, arri, tatanet...

Des que els vaig veure, vaig pensar que seria divertit fer un cavall amb tela. Finalment, després de veure'n molts i molts a la fira medieval d'Hostalric (que us recomano!) em vaig decidir a demanda del petit de la casa.



Vaig triar el feltre per la facilitat que dóna aquest tipus de gènere a l'hora de cosir-lo i treballar-hi. Com es pot observar, el cap el vaig fer amb el mateix color de feltre on hi vaig cosir dues orelles i una crinera amb feltre de diferents colors. Per tal de donar-li una mica de gràcia vaig tallar la crinera amb tisores dentades. Finalment vaig cosir uns ulls movibles. Només faltava unir-ho al pal.







El resultat va ser una fenia d'equip, de família. Un va preparar el pal del cavall. Un altre feia les trenetes de trapillo per posar-lo de regnes. Un tercer ajudava a triar els colors i dibuixar el nas i la boca. Finalment jo cosia les peces.


El resutat molt resulton i l'amo del cavall molt content. T'agrada?


1 comentari:

  1. Quina monada de cavallet segur que el peque de casa deu estar més que encantat... a més no hi ha res millor que un bon treball en equip.

    ResponElimina