dijous, 15 de desembre del 2016

Un gat... del braç!

Quin millor regal per una amant dels gats que una bossa de gats... Mireu, és el que vaig pensar quan preparava aquest regal. Fa mooooolts dies que el tinc acabat i no sabeu les ganes que tenia de poder-vos-el ensenyar... però m'havia d'esperar a que arribés a les mans de la propietària.


Vaig fer una bossa normal amb roba blanca reforçada perquè agafés cos. Un cop acabada vaig cosir un detall de quadrets negres i blancs davant i darrera i vaig tapar el repunt amb una ondulina vermella.

Abans tenia una màquina grossa de tota la vida, però ara en tinc una de petitona que fa zig-zags i altres dibuixos, i què voleu que us digui, estic encantada de la vida! Vaig tallar la silueta del gat amb roba negra i la vaig cosir a la bossa amb un zig-zag negre que va quedar prou bé per ser el primer que feia.

Amb el toc vermell de la ondulina em venia molt de gust posar un llaç al gat i vaig triar una cinta vermella molt bonica que li vaig cosir al coll. Com veieu, la cua del gat s'uneix a la nansa i queda una cua beeeeeen llarga...

Per dins li vaig posar un forro amb la roba de quadrets blanca i negra i una butxaqueta, és clar, imprescindible en qualsevol bossa si no vols perdre la salut i la paciència trobant les claus.

Per acabar, la meva filla també hi volia posar el seu granet de sorra i va pintar i preparar el penjoll vermell del gat amb una peça de ceràmica pintada a mà. M'agrada tant el resultat... que ja estic pensant quan tindré una estoneta per fer-me la meva!

1 comentari:

  1. segur que li va encantar el regalet, només amb foto ja es veu que hi has posat tot l'amor del món...ara esperant a veure la teva. Una abraçada

    ResponElimina